WhatsApp Image 2022-07-28 at 08.56.49

L’Ajuntament inicia la licitació del nou contracte de residus i d’Imatge de Poble, aglutinant els diferents serveis de neteja i manteniment

El nou contracte de recollida i tractament de residus i d’Imatge de Poble, que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, unirà en una mateixa licitació els diferents serveis de neteja i manteniment que es realitzen al municipi. D’aquesta manera, si bé abans aquest contracte se centrava en la recollida de les escombraries, el servei de neteja de Deltebre i de Riumar, i la neteja i manteniment de les platges, en aquesta nova licitació es dóna cobertura a aquests serveis i també a la neteja de desaigües, l’execució subsidiària de solars, i les tasques de jardineria de Deltebre i de Riumar.

El contracte, de cinc anys de durada, es licita per un cost econòmic de 7.580.460€. A banda de la inclusió d’aquests serveis, la licitació també presenta diferents millores com, per exemple, la incorporació d’un nou camió de recollida, la renovació dels contenidors o l’adquisició de maquinària sostenible per a dur a terme els diferents serveis. La licitació s’ha aprovat amb els vots favorables d’Enlairem, l’abstenció del PSC i el vot contrari d’ERC Deltebre.

El plenari també ha aprovat la resta de punts de l’ordre del dia, entre ells la nova licitació el Passeig del Carrilet o les dedicacions de les regidories. Tanmateix, es va suspendre la sessió abans del debat de les mocions a causa del greu accident que va haver-hi al municipi en el qual van perdre la vida dues persones.

Darreres notícies