Xec1

L’Ajuntament de Deltebre lliura dos xecs solidaris de 1.000€ a Aaron Sentís i Ramon Casanova

L’Ajuntament de Deltebre, en la línia d’ajudar a les persones més desafavorides, ha lliurat un xec solidari per valor de 1.000€ a les famílies d’Aaron Sentís i Ramon Casanova per tal d’ajudar-los econòmicament en el seus respectius tractaments.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “l’equip de govern té la voluntat i treballa intensament per tal d’estar al costat de la gent que més ho necessita”. De fet, tal i com ha recordat Soler, una de les primeres accions que va engegar el nou govern municipal va ser l’aprovació d’una partida d’urgències socials per tal de fer front a situacions com aquestes.

La regidora d’Hisenda i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha explicat que “des de l’Ajuntament continuarem col·laborant, en la mesura del que sigui possible, amb aquestes dues famílies amb la finalitat de què puguin aconseguir els seus respectius objectius”.

Ramon Casanova té diagnosticada des de naixement una paràlisis cerebral que li impedeix caminar i parlar, malgrat que és conscient de tot el que succeeix al seu voltant. La seva família ja fa temps que ha iniciat una campanya de recollida de fons per a poder traslladar-los a Galicia, on des del mes de setembre, rep una teràpia que podria resoldre el problema de paràlisis de la musculatura facial.

Per la seva banda, Aaron Sentís té diagnosticada des de naixement una paràlisi cerebral i depèn d’una altra persona per realitzar les activitats bàsiques de la vida diària. A causa de què necessita un vehicle adaptat per al seu transport, la família i els amics també han dut i estan duen a terme a terme una campanya de recollida de taps per facilitar el finançament d’aquest vehicle.

Cal destacar que el lliurament d’aquest xec ha estat l’últim acte amb el qual ha assistit el regidor del PP, Joan Bertomeu, una vegada aquest ha renunciat a l’acta de regidor.

Darreres notícies