Esport i benestar

Esport i benestar

Deltebre és sinònim d’esport. De fet, la vida esportiva del municipi és dinàmica i molt activa, de manera que són molts els clubs i entitats dedicats a les diferents modalitats esportives (futbol, twirling, piragua, rem…etc) i que representen el nom del nostre municipi en les diferents competicions en les quals participen.

Des de l’Ajuntament de Deltebre treballem per dinamitzar la vida esportiva al municipi organitzant diferents activitats com és el cas, per exemple, de la cursa del pont, de les activitats a la platja, de la bicicletada popular, dels cursos d’estiu…etc. Al mateix temps, també es treballa en la línia de donar suport a totes les entitats i clubs esportius, per ampliar i millorar les instal·lacions esportives que estan al servei dels ciutadans, per fomentar una amplia oferta d’activitats esportives adaptades a públics de totes les edats i sexes i per reconèixer els mèrits de tots els esportistes de Deltebre.

L’any 2019 es va tornar a posar en funcionament el Centre Esportiu del Delta, un equipament esportiu que aglutina a més de 1.000 socis i sòcies, i que esdevé el motor de l’activitat esportiva al nostre municipi.