IMG_20160521_194218

Mescla clou amb 7.500 degustacions i més de 4.000 visitants i fa que el retorn de DeltaFira sigui un èxit

La primera edició de la Mostra de Gastronomia de les Terres de l’Ebre, Mescla, ha estat un èxit de participació. En aquest sentit, durant els tres dies que la mostra ha estat oberta a la ciutadania, Mescla ha acollit a més de 4.000 visitants i ha repartit 7.500 degustacions entre el públic assistent.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “aquest esdeveniment ha reafirmat la condició de Deltebre com a capital del Delta de l’Ebre i la seva potencialitat i projecció turística”. L’alcalde ha explicat que “tenint en compte que aquesta és la primera edició de Mescla, les dades de participació són molt positives i ens encoratgen per a què aquest projecte tingui continuïtat per a l’any vinent i pugui anar un pas més enllà”.

Durant els tres dies d’activitat, s’han organitzat diferents xerrades i actes de manera continuada que han girat al voltant de la gastronomia, el paisatge i el turisme. En aquest sentit, Soler ha explicat que “Mescla ha servit per a posar en valor i vincular aquests tres conceptes de manera que ha estat un aparador del bo i millor de les Terres de l’Ebre”. En total, més de 90 empreses han participat en la mostra de gastronomia ja sigui mitjançant un expositor, degustacions o realitzant cuina en directe.

Aquest dilluns Mescla realitzarà una jornada tècnica adreçada als professionals sota el títol “Del paisatge a la cassola”. La jornada permetrà compartir coneixements i experiències al voltant del món de la? ?gastronomia, amb aportacions molt significatives i rellevants del sector i que comptarà amb la participació del xef del Restaurant Les Moles, Jeroni Castells, el xef del Restaurant de l’Hotel Villaretiro, Fran López, i altres productors i restauradors del territori.

Mescla, que va ser inaugurada pel 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, s’ha emmarcat en els actes de la nova DeltaFira. D’aquesta manera, més enllà de la Mostra de Gastronomia de les Terres de l’Ebre, aquest cap de setmana Deltebre ha viscut un programa complet d’actes i activitats per a tota la família. En aquest sentit, cal destacar, entre molts altres, la nit de gala dels quintos i quintes del 98 que va aplegar 1.500 persones al recinte del Casal Esportiu “Lo Salat”.

Darreres notícies