Foto

L’Ajuntament de Deltebre amplia el cos de la Policia Local per a la temporada d’estiu

Quatre nous agents, 2 homes i 2 dones, s’han incorporat al cos de la Policia Local de Deltebre per tal de reforçar el servei durant la temporada d’estiu a partir del procés de selecció que l’Ajuntament de Deltebre va realitzar durant el passat mes de juny.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “amb la incorporació dels nous agents donem resposta a les necessitats que el servei presenta durant la temporada d’estiu a causa del gran nombre de turistes que ens visiten durant aquests mesos”. D’aquesta manera, Riumar disposarà d’una patrulla fixa que tindrà seu a les instal·lacions del Consell de Riumar, una vegada l’equipament estigui en ple funcionament.

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha explicat que “per tal de fomentar la convivència ciutadana, és necessari que el servei de la Policia Local sigui el més proper possible per als veïns i veïnes”. Amb aquestes noves incorporacions, que deixaran de prestar servei a finals del mes d’octubre, la policia local compta actualment amb 26 agents.

En la mateix línia, l’Ajuntament de Deltebre ha contractat, per als mesos d’estiu, una informadora turística i un auxiliar administratiu que tindran el seu lloc fixe de treball al Consell de Riumar. El nou personal, conjuntament amb els serveis de neteja i manteniment contractats per al nucli de Riumar, s’encaminen en la línia de prestar un millor servei als turistes que visitaran Deltebre durant els propers dies.

Darreres notícies