CRiumar

L’Ajuntament obre un Espai d’Atenció Ciutadana i un Punt d’Informació Turística a Riumar

Aquest cap de setmana s’ha posat en funcionament l’equipament que l’Ajuntament de Deltebre ha ubicat al nucli de Riumar per tal d’oferir un millor servei als ciutadans i ciutadanes que viuen al nucli i als turistes que visiten el municipi.

En aquest sentit, aquest edifici esdevindrà un Espai d’Atenció Ciutadana (EAC) amb el qual la ciutadania, i de manera progressiva, podrà realitzar tràmits administratius que a hores d’ara només es poden realitzar a les instal·lacions de l’ajuntament. Alhora, l’equipament també és un Punt d’Informació Turística orientat per tal que els visitants tinguin tota la documentació que necessiten per a gaudir de la seva estada a Deltebre.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el transcurs de l’acte d’inauguració, s’ha mostrat plenament satisfet atès que “amb la posada en funcionament d’aquest equipament, Riumar fa un pas endavant en servei i en qualitat”. A més, l’alcalde ha afegit que “des del Consell de Riumar es prestaran serveis que són necessaris per al dia a dia dels veïns i dels turistes”. De fet, a l’equipament hi ha un espai reservat per als cossos de seguretat de manera que la ciutadania podrà tramitar les seves denúncies sense haver de desplaçar-se a les instal·lacions de Deltebre.

Més enllà d’aquest espai, l’equipament està conformat per dos punts operatius d’atenció municipal, una sala de reunions i dos despatxos. Alhora, l’edifici també serà la seu del Consell de Riumar de forma que les reunions de l’òrgan es podran realitzar a la sala de reunions. El president del Consell de Riumar, Eutimio Mauri, ha explicat que “ja era hora que Riumar disposes d’un equipament
d’aquestes característiques atès que era una demanda constant per part de la ciutadania que viu al nucli i per part dels turistes”.

L’horari d’atenció a la ciutadania serà de dilluns a diumenge de 10.30h a 14h i de 17h a 19.30h, per tant l’equipament estarà obert els set dies de la setmana amb l’objectiu d’oferir un servei constant a la ciutadania i visitants. En aquesta línia, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha subratllat que “des de l’equip de govern treballem en la línia de realitzar accions enfocades en la dinamització turística ja que entenem que ha de ser un eix vertebrador de l’economia de Deltebre i ha de ser un dels eixos que ens ha de permetre impulsar com a municipi”.

La primera fase de rehabilitació de l’espai ha tingut un cost del voltant de 40.000€. Cal esmentar que aquest immoble formava part del patrimoni municipal però estava en ús per a la realització d’una activitat econòmica privada des de ja fa molts anys. A partir del procediment judicial engegat per part de l’actual equip de govern, aquest equipament ha tornat a esdevenir d’ús públic.

Darreres notícies