JTakacs

L’Ajuntament de Deltebre rep l’atleta Júlia Takacs que es troba al municipi preparant els JJOO de Río

L’Ajuntament de Deltebre ha ofert una recepció oficial a l’atleta de la selecció espanyola, Júlia Takacs, que prepara al nostre municipi la seva participació als Jocs Olímpics de Río en la modalitat de 20km marxa.

Takacs ha escollit Deltebre perquè la climatologia és molt semblant a la que es trobarà a la ciutat brasilera ja que hi ha la mateixa humitat. En aquest sentit, durant aquests dies, s’entrena sota l’atenta mirada de la seva entrenadora, Montse Pastor, i també amb l’ajuda del tècnic deltebrenc, Rafa Flores, que s’ha encarregat d’organitzar aquesta concentració i que, amb la seva àmplia experiència professional, per primera vegada ajuda a preparar una competició d’aquest nivell.

A la recepció han participat el tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, la regidora d’Hisenda i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i el regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble, Rober Bertomeu. Tot quatre han coincidit en “desitjar molta sort a l’atleta en el repte que afrontarà breument als Jocs Olímpics”.

Durant aquesta setmana l’esportista de 27 anys, nascuda a Hongria però que des dels 14 viu a Espanya, s’entrena al passeig del Riu de Deltebre i ho combina amb sessions al gimnàs i amb curses a la pista d’atletisme d’Amposta. Després de la seva estada a Deltebre, Julia Takacs, marxarà cap a Brasil. El 19 d’agost debutarà als JJOO amb l’objectiu de quedar entre les vuit primeres classificades.

Darreres notícies