foto

L’Ajuntament i Avalot reorienten laboralment i educativament a 12 joves del municipi

El programa “Construeix el teu futur”, organitzat per Avalot (joves de la UGT) i amb la col·laboració i cooperació de l’Ajuntament de Deltebre, ha permès reorientar laboralment i educativament a 12 joves del municipi que no estudiaven ni treballaven.

Aquesta acció, que es realitza des de finals del mes de febrer, s’ha estructurat en tres etapes: una primera d’acollida, orientació i disseny del full de ruta de l’itinerari personal, una segona d’execució del full de ruta i, finalment, una tercera d’inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu. Tot amb l’objectiu que els joves que, a l’inici del curs no treballaven ni estudiaven, rebin una oferta d’ocupació i/o de formació.

La regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha manifestat que “aquesta acció és una eina adequada per als joves que necessiten un procés de reflexió i orientació per tal de redirigir les seves trajectòries educatives i/o professionals”. La regidora ha anunciat que “des de l’equip de govern s’estan realitzant les gestions oportunes per tal que el programa es torni a realitzar l’any vinent al municipi”.

Cal recordar que aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO/319/2015.

Darreres notícies