PremisNadal

La Floristeria el Jardí i Hostal Cling 43 guanyen el concurs de decoració nadalenca

L’Ajuntament de Deltebre ha atorgat els premis del concurs d’aparadors nadalencs i decoració de cases i jardins que ha organitzat amb la finalitat de promocionar el comerç local i millorar la imatge del municipi mitjançant motius nadalencs.

En aquest sentit, i en relació amb la modalitat d’aparadors, la guanyadora, amb un premi de 300€, ha estat la floristeria El Jardí. Seguida, en segon lloc i amb un premi de 200€, per la llenceria Més Íntim i, en tercer lloc i amb un premi de 150€, per l’òptica Federòptics Xavier Gómez. En total, al concurs es van presentar 7 comerços.

El jurat, que ha estat conformat per dissenyadors, ha valorat l’originalitat, la qualitat artística i la creativitat a l’hora de prendre la decisió. El regidor de Seguretat i Mobilitat, i Acció Comercial, Francisco Castro, ha manifestat que “amb aquest concurs posem en valor i reconeixem la feina que realitzen els comerços al moment de decorar la seva botiga en motiu de les festes nadalenques”.

Pel que fa a la decoració de cases i jardins, el guanyador ha estat Hostal Cling 43, que s’ha endut un premi de 100€ gràcies a l’arbre de Nadal realitzat mitjançant botelles de vidre. La segona posició ha estat per l’institut de Deltebre, amb un premi de 75€ i, finalment, la tercera posició ha caigut en mans d’Elisabeth Bertomeu, amb un premi de 50€. L’adjudicació d’aquest premi s’ha realitzat prèvia votació de la ciutadania mitjançant el portal d’internet Deltebre Participa!

Darreres notícies