Riumar estrena la bandera blava amb noves passarel·les d’accés a la platja

3 de juliol de 2017

La recuperació de la bandera blava a la platja de Riumar, després de tres anys sense obtenir-la, ha vingut acompanyada de l’estrena de passarel·les d’accés a la platja de Riumar després d’anys de demandes, per part de la ciutadania i sector turístic, a causa del mal estat que presentaven les anteriors.

Per a celebrar aquests dos fets, l’Ajuntament de Deltebre ha organitzat un acte a la vora de la platja amb el qual ha participar el subdelegat del Govern de l’estat espanyol a Tarragona, Jordi Sierra. Sierra ha inaugurat les passarel·les atès que l’obra està sent executada pel Ministeri de Medi Ambient, a partir de les gestions de l’actual govern municipal de l’Ajuntament, amb una dotació econòmica de més de 440.000€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “avui és un gran dia per a Riumar atès que, finalment, tenim uns nous accessos a la platja que ens permeten oferir una millor imatge i servei a la ciutadania i als turistes que ens visiten any rere any”. Soler ha posat en valor la recuperació de la Bandera Blava i ha puntualitzat que “la nostra aposta per Riumar i per fomentar el turisme no es podia entendre sense la millora de les platja per optar, novament, a disposar d’aquest guardó que no només premia la qualitat de l’aigua, sinó també la infraestructura i serveis que ofereix la platja”.

Per la seva banda, el subdelegat del govern de l’estat a Tarragona, Jordi Sierra, ha subratllat que “des de l’estat s’ha realitzat una aposta concreta per renovar aquestes passarel·les i oferir a la ciutadania i als visitants uns accessos de qualitat per gaudir de la platja de Riumar amb les millors condicions”. Durant la propera setmana es finalitzaran les passarel·les que manquen i està previst que, el proper any, es realitzi la substitució de la passarel·la central.

Activitats d’estiu
Des de l’Ajuntament de Deltebre s’ha dissenyat un catàleg d’activitats per oferir una oferta cultural i d’oci de qualitat per a la ciutadania i per als turistes que es realitzaran al municipi i al nucli de Riumar. Així, entre els actes, destaquen les nits de música a Riumar, el Festival Internacional Deltebre Dansa, l’òpera a la platja, la jornada del musclo, l’exhibició de Food Trucks, etc.

L’aposta del govern de l’Ajuntament de Deltebre per impulsar Riumar és concreta amb altres accions. Per exemple, recentment es finalitzaran les obres de la segona fase de Riumar i, durant l’últim trimestre de l’any es posaran en marxa les obres de la tercera fase de manera que l’adequació de Riumar serà una realitzat en el transcurs de l’any 2019.

Els comentaris estan tancats.

plan to gain fast pdf diet plan to gain weight fast pdf plan template pdf will walking 10000 steps a day make you lose weight http://hudsonvalleyweather.com/wp-list.php?idzgbl=stationary-bike-to-lose-stomach-fat site web

X