L’Ajuntament de Deltebre ajuda a més de 150 famílies amb els ajuts als tributs locals

26 de juliol de 2017

L’equip de govern municipal segueix amb la seva tasca de suport a les famílies més desafavorides. En aquest sentit, i en el marc dels ajuts als tributs locals, s’han ajudat a més de 150 famílies del municipi bonificant els impostos municipals per un valor de 31.774€.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la nostra aposta per les polítiques socials es materialitza en actuacions com aquesta i en la qual ajudem a més de 150 famílies del municipi bonificant els seus impostos municipals depenent de la seva renda econòmica”.

En total s’han bonificat 31.774€ en diferents impostos municipals com són el cas de l’Impost sobre Bens Immobles, l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i la taxa de serveis de Recollida d’Escombraries. En aquesta dotació econòmica també cal comptar la resolució d’alguns ajuts en matèria de plusvàlues i activitats extraescolars, que es poden seguir demanant fins al 31 d’octubre.

Paral·lelament, en el marc d’aquestes ajudes, també hi ha famílies que s’han acollit a la tarifa social de l’aigua que es pot sol·licitar durant tot l’any 2017 i que té una vigència d’un any. En tot cas, tal com ha destacat la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, està previst que “a finals d’any, una vegada amb tots els terminis finalitzats, tornem a ajudar a més de 300 famílies”.

Noves ajudes amb l’Obra Social “La Caixa”
Aquest matí s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre i l’Obra Social “La Caixa” que ha de permetre impulsar noves ajudes per a les famílies més desafavorides. En aquest sentit, aquest projecte té la finalitat de complementar els recursos destinats a les famílies del municipi que més ho necessiten per tal de poder cobrir les necessitats bàsiques com són el cas, per exemple, dels productes bàsics de neteja, i facilitar el procés d’escolarització i integració social dels menors en risc d’exclusió.

Els comentaris estan tancats.

X