Quinze restaurants participen en les jornades gastronòmiques de l’arròs de Deltebre

30 d'agost de 2017

Del 2 al 17 de setembre es duran a terme les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs organitzades per l’Ajuntament de Deltebre. En aquest sentit, aquestes es realitzen amb la clara finalitat de dinamitzar l’economia local mitjançant un dels productes tradicionals del territori i que marquen la identitat del municipi, com és el cas de l’arròs.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que amb aquestes actuacions “seguim fent passos per consolidar la marca turística de Deltebre”. D’aquesta manera, l’alcalde ha agraït la col·laboració dels restaurants que participen i ha manifestat que “amb la col·laboració del sector públic i sector privat enfortirem l’economia del municipi i crearem valor econòmic i social”.

En total, en aquesta edició de les jornades participen 15 restaurants del municipi que ofereixen menús que oscil·len entre els 20€ a 35€: Sushi MC, Mas Prades, Casa Nicanor, Parc DeltaVentur, Restaurant Tramontano, Delta Hotel, Xiringuito del Port, restaurant Les Dunes, l’Aube, restaurant Figueres, restaurant El Garxal de l’Hotel Rull, restaurant Gràcia, restaurant Paca, restaurant Casa Nuri i Mas de Nuri.

El regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha destacat que aquestes jornades es comencen a realitzar una vegada s’ha iniciat la campanya de la sega al nostre municipi, i són una oportunitat per “posar en valor, en primer lloc, el producte estrella del nostre municipi i, en segon lloc, la rica gastronomia que ens ofereixen els restaurants del municipi a partir de la seva cuina”. De fet, aquestes són les terceres jornades gastronòmiques que s’impulsen des del govern municipal i les dues darreres, les de la tellerina i el musclo, van tenir una gran acceptació per part del públic.

Aquestes Jornades Gastronòmiques de l’Arròs es clouran el proper 17 de setembre amb la celebració de la Festa de la Sega. Com ja és habitual, aquestes es celebraran a la Finca de Bombita i la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha detallat que “s’està treballant per a tancar els últims detalls del programa d’activitats, per a tots els públics, que es duran a terme durant tot el dia”.

Els comentaris estan tancats.

X