L’Ajuntament de Deltebre posa en marxa un curs d’iniciació al Llenguatge de Signes

6 de novembre de 2017

Seguin amb l’aposta que realitza l’equip de govern municipal per ampliar l’oferta formativa al municipi de Deltebre, aquesta tarda s’ha posat en funcionament un curs formatiu d’iniciació al Llenguatge dels Signes.

El curs, que té una durada de 30 hores i que compta amb 15 alumnes, té l’objectiu de traslladar a l’alumnat nocions bàsiques sobre la sordesa, el coneixement de l’expressió corporal i facial, la comprensió de missatges senzills amb el llenguatge de signes i la producció de missatges en situacions bàsiques de comunicació.

Tal com ha apuntat la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, amb aquest curs “ampliem l’oferta formativa que els veïns i veïnes de Deltebre tenen al seu abast per adquirir nous coneixements i formar-se en un sector diferent”. De fet, aquest és el setè curs que es realitza aquest any al municipi de Deltebre. Sense anar més lluny, la setmana passada es va iniciar un curs sobre cuina.

El curs, que és totalment gratuït, es realitza els dilluns, dimecres i divendres, de 19h a 21h, a l’aula de formació de la nova Biblioteca Delta de l’Ebre.

Els comentaris estan tancats.

basics belly fat burner drink with apple cider vinegar how weight without exercise diet in urdu find more info

X