L’Ajuntament de Deltebre clou el cicle de gastronomia amb les Jornades de l’Ànec

22 de novembre de 2017

La tellerina, el musclo, l’arròs i l’ànec han estat els protagonistes del cicle de gastronomia que l’Ajuntament de Deltebre ha impulsat durant tot aquest any per a posar en valor el producte i la cuina local. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que “totes aquestes actuacions tenen la finalitat de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre”.  

Castro ha fet aquesta valoració en el marc de la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec, que es celebraran del 24 de novembre fins al 10 de desembre, i que compten amb la participació d’un total de 14 restaurants del municipi (Tres Cantons, Delta Hotel, Restaurant Nuri, Restaurant Mas de Nuri, Sushi MC, Barbacoa Rafael, Tramontano, Embarcador XXI, Restaurant Paca, Les Dunes, Casa Nicanor, Mas de Prades, Pizzeria La Tasqueta i Pizzeria Bar 9). Els menús que ofereixen tots aquests establiments oscil·len entre els 15 i 35 euros.

En aquesta aposta que realitza l’Ajuntament de Deltebre per dinamitzar el producte local de qualitat, també cal citar la celebració de la fira gastronòmica Mescla i la primera edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes de Deltebre. Castro ha destacat que “l’any vinent encara enfortirem més aquesta línia de treball ja que el nostre municipi té amb la cuina un valor i un atractiu molt important i, al mateix temps, disposem de restaurants de gran qualitat”.

En l’acte de presentació de les jornades gastronòmiques de l’ànec, que s’ha realitzat al mercat municipal de La Cava, també ha participat la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i el vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme, Ricard Chopo.

Els comentaris estan tancats.

X