Complex

La reobertura del Complex Esportiu Municipal serà una realitat aquest any 2018

La primera Junta de Govern Local d’aquest any 2018 ha servit per aprovar el concurs de la licitació de les obres d’adequació del Complex Esportiu Municipal. D’aquesta manera, s’inicia el compte enrere per a la reobertura d’un dels equipaments més demandats per la ciutadania del municipi una vegada aquest tanqués les seves portes el mes de setembre de 2014.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “sempre hem manifestat que un dels nostres objectius de govern era el d’obrir novament el Complex Esportiu Municipal de manera que la ciutadania pugues gaudir novament de les seves instal·lacions i serveis”. A més, l’alcalde ha avançat que “amb el projecte que vam aprovar no només donem obertura al complex interior i al seus serveis, sinó que també tornarem a obrir les piscines municipals exteriors que a hores d’ara presenten una imatge indigna i adequarem tot l’entorn”.

L’obertura de la piscina exterior, la qual fa 16 anys que està tancada, és la primera fase d’actuació de les obres, de manera que es preveu que aquesta pugui estar en funcionament durant la temporada d’estiu si la licitació compleix els terminis establerts. En una segona fase, però lligada també amb la primera, s’urbanitzarà l’entorn de les instal·lacions. La tercera fase consta de l’obertura del Pavelló i, finalment, en una quarta fase es projecta l’obertura de la piscina interior.

En tot cas, les obres està previst que s’iniciïn durant el mes d’abril i que l’execució, en les diferents fases d’obertura segons el termini, finalitzi durant l’últim trimestre de l’any. Per tant, serà aquest any 2018 l’any que Deltebre podrà gaudir, novament, de les instal·lacions i serveis del Complex Esportiu Municipal.

El cost de licitació del projecte ascendeix a més de 671.687,29€. Una quantitat econòmica que estarà sufragada per part de la Diputació de Tarragona i per l’Ajuntament de Deltebre, tot i que també s’ha sol·licitat una subvenció al Consell Català de l’Esport que resta pendent de resolució.

Aquesta serà una actuació de mínims que permetrà la reobertura del complex esportiu municipal sense la projecció de grans canvis. El projecte de renovació total de les instal·lacions tenia un cost d’1.506.534€. Tot i iniciar les obres amb l’acta notarial corresponent que certifica el mal estat de les instal·lacions, el desenllaç del complex entramat judicial segueix el seu curs.

Darreres notícies