20180129_190646

L’Ajuntament de Deltebre continua apostant per millorar l’oferta formativa del municipi

Treballem amb l’objectiu d’ampliar contínuament el ventall de cursos de formació.

Aquesta mateixa setmana s’ha donat el tret de sortida als primers cursos de formació impulsats per l’Ajuntament de Deltebre. Així, després de la bona rebuda del “Curs de nivell bàsic d’anglès” i del curs de “Llengua de signes”, que es van dur a terme el passat any 2017, aquest dilluns s’han iniciat les respectives ampliacions per tal de continuar millorant els coneixements de cada matèria, amb un nou èxit de participació.

Així doncs, els cursos subvencionats de “Anglès nivell A.1.B” i “Millorant el Coneixement de la Llengua de Signes Catalana” tenen la finalitat de continuar augmentant l’oferta formativa al municipi i facilitar que els veïns i veïnes es puguin endinsar al món laboral especialitzant-se en diferents sectors. De fet, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Deltebre treballem amb l’objectiu d’ampliar contínuament el ventall de cursos i que aquests siguin del major interès per als veïns i veïnes”.

En aquesta línia, i durant els propers mesos, s’iniciaran sis cursos més: Eines de coaching nivell 1 (30h); Formació en Igualtat i prevenció de l’assetjament (15h); MOS:Microssoft Office Excel (45h); Transpalet: Elèctrica o Apilador, Manual i de Conductor a bord (10h); Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (6h); Desenvolupament de productes turístics (30h). En breu s’obrirà el període d’inscripcions a la pàgina web de la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Deltebre i també a l’Espai d’Atenció Ciutadana del propi ajuntament.

 

Darreres notícies