Imatge

L’Ajuntament de Deltebre inaugura el nou Espai Parroquial de l’Assumpció

Després d’anys de demandes i reclamacions, l’església de l’Assumpció disposarà d’un nou Espai Parroquial per dur a terme les seves activitats. El nou centre s’ha ubicat en un espai municipal situat al costat de la pròpia església, a l’antic consultori mèdic del nucli de Jesús i Maria, i s’ha adequat per tal que disposi de tots els elements necessaris per dur a terme la seva funció.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “a partir d’ara, tots els veïns i veïnes del nucli de Jesús i Maria disposaran d’un nou punt de trobada per desenvolupar la funció de cohesió social, amb grups de pregària i catequesi entre d’altres, que es s’imparteixen dia rere dia”. L’equipament, de 192m2, consta de diferents despatxos per a poder realitzar les activitats. Així, entre els treballs d’adequació duts a terme per l’Ajuntament de Deltebre, cal destacar la distribució i rehabilitació integral de l’espai, incloent també els treballs de pintura, la substitució de la il·luminació, la refrigeració i els nous lavabos.

El cost de les obres ha estat del voltant dels 30.000€, lluny dels més de 450.000€ plantejats en el projecte compromès pels anteriors governs. En aquest sentit, Soler ha remarcat que “una de les prioritats del govern de l’Ajuntament és redistribuir els impostos de la ciutadania de manera eficient”. Per aquest motiu, Soler ha explicat que “no tenia sentit invertir més de 450.000€ en un nou equipament més quan l’Ajuntament disposa d’espais municipals infrautilitzats i sent sabedors de les necessitats estructurals del municipi”.

En el mateix discurs, l’alcalde també ha posat èmfasi amb l’aposta que realitza l’Ajuntament de Deltebre en relació amb les ajudes als tributs socials. En aquest sentit, aquest darrer any es van ajudar a més de 180 famílies del municipi entre els diferents ajuts destinats als nuclis familiars més desafavorits.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla de millora i optimització dels equipaments municipals que està duent a terme l’Ajuntament de Deltebre. De fet, i en aquesta mateixa línia, aquesta mateixa setmana s’ha posat en marxa el nou Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, curiosament, també, a l’antic consultori mèdic del nucli de La Cava.

Darreres notícies