L’Ajuntament de Deltebre impulsa un taller de xarxes socials al telèfon mòbil per a majors de 55 anys

12 de febrer de 2018

En el marc de l’oferta formativa que constantment ofereix l’Ajuntament de Deltebre, el consistori deltebrenc, conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés, organitza un curs sobre Facebook i altres xarxes socials al telèfon mòbil. Aquest curs, que és totalment gratuït, està dirigit a les persones de més de 55 anys i es durà a terme en dues sessions que es celebraran el 20 i 22 de febrer, de 18 a 20 hores, a la Biblioteca Delta de l’Ebre.

La regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha explicat que “amb aquest curs volem facilitar la integració de la gent gran amb les noves tecnologies i, en especial, en l’ús de les xarxes socials als seus telèfons mòbils”. Ventura ha recordat que “el sector de la gent gran és un dels més afectats per la bretxa digital i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Deltebre volem impulsar eines que ajudin a reduir aquesta situació”.

En aquest sentit, el contingut que s’impartirà al curs serà bàsic de manera que, entre d’altres coses, s’ensenyarà a descarregar-se l’aplicació al mòbil i a realitzar els primers passos una vegada aquesta ja està instal·lada al dispositiu. Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden realitzar a la Biblioteca Delta de l’Ebre o bé al telèfon 977 48 99 25.

Els comentaris estan tancats.

X