L’Ajuntament projecta una rotonda a l’encreuament entre el Carrer Girona i l’Avinguda Robert Graupera

26 de febrer de 2018

La seguretat i mobilitat de l’encreuament entre el carrer Girona i l’Avinguda Robert Graupera millorarà gràcies a una rotonda que es construirà aquest any 2018 i que permetrà posar punt i final a un dels punts negres de la circulació viària per dins del casc urbà del municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta actuació és imprescindible no només per a garantir la seguretat de la ciutadania, sinó també per a millorar la circulació viària en una de les zones més estratègiques i més transitades del municipi amb l’obertura ja fa anys del pont Lo Passador”. Soler ha recordat que “ja des de l’oposició reclamàvem mesures efectives per a solucionar aquesta problemàtica i, per tant, la seva construcció és un pas més en el compliment del nostre compromís vers els veïns i veïnes de Deltebre”.

El projecte de la nova rotonda s’ha aprovat en la darrera Junta de Govern Local i estarà a exposició pública durant un mes. Per a la realització del projecte s’ha tingut en compte que l’afectació de la rotonda no tingués conseqüències en els veïns i veïnes que disposen de cases i/o construccions properes al lloc de la seva execució, de forma que es projecta de forma lleugerament desplaçada. El cost del projecte s’eleva fins als 229.814,71€ i, si és el cas que no es presenta cap al·legació, es podrà licitar abans de l’estiu.

Els comentaris estan tancats.

bitcoin mining amd rx 480 bitcoin mining fee chart bitcoin mining fee chart bitcoin litecoin exchange chart
you could try these out
X