L’Ajuntament projecta una rotonda a l’encreuament entre el Carrer Girona i l’Avinguda Robert Graupera

26 de febrer de 2018

La seguretat i mobilitat de l’encreuament entre el carrer Girona i l’Avinguda Robert Graupera millorarà gràcies a una rotonda que es construirà aquest any 2018 i que permetrà posar punt i final a un dels punts negres de la circulació viària per dins del casc urbà del municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta actuació és imprescindible no només per a garantir la seguretat de la ciutadania, sinó també per a millorar la circulació viària en una de les zones més estratègiques i més transitades del municipi amb l’obertura ja fa anys del pont Lo Passador”. Soler ha recordat que “ja des de l’oposició reclamàvem mesures efectives per a solucionar aquesta problemàtica i, per tant, la seva construcció és un pas més en el compliment del nostre compromís vers els veïns i veïnes de Deltebre”.

El projecte de la nova rotonda s’ha aprovat en la darrera Junta de Govern Local i estarà a exposició pública durant un mes. Per a la realització del projecte s’ha tingut en compte que l’afectació de la rotonda no tingués conseqüències en els veïns i veïnes que disposen de cases i/o construccions properes al lloc de la seva execució, de forma que es projecta de forma lleugerament desplaçada. El cost del projecte s’eleva fins als 229.814,71€ i, si és el cas que no es presenta cap al·legació, es podrà licitar abans de l’estiu.

Els comentaris estan tancats.

X