L’Ajuntament de Deltebre adjudica les obres d’obertura del Complex Esportiu

16 de maig de 2018

Comença el compte enrere per a la reobertura d’un dels equipaments més demandats per la ciutadania del municipi, el Complex Esportiu. De fet, en la Junta de Govern Local d’aquesta setmana s’ha aprovat l’adjudicació de les obres de manera que en les properes setmanes està previst que aquestes comencin.

L’adjudicació s’ha endarrerit atès que la primera empresa adjudicatària no comptava amb la solvència necessària per a la realització de l’obra, segons marca la Llei de Contractació. Per aquest motiu, automàticament, i transcorreguts els dies establerts per la normativa, l’adjudicació de l’obra ha recaigut en la següent empresa classificada, ACSA Obras e Infraestructuras.

Aquest retard amb l’adjudicació causa un endarreriment, també, amb la previsió d’obertura del Complex Esportiu. En tot cas, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha qualificat l’adjudicació “com una gran notícia atès que des del govern municipal sempre hem explicat que un dels nostres objectius era el d’obrir novament el Complex Esportiu de manera que la ciutadania pugues gaudir novament de les seves instal·lacions i serveis”.

Una vegada s’inicien les obres, està previst que aquestes tinguin un període d’execució de 8 mesos per donar compliment a les diferents fases del projecte. Cal recordar que, entre aquestes fases, també es contempla la reobertura de la piscina exterior, la qual fa 16 anys que està tancada.

El cost de l’adjudicació de les obres ascendeix a 671.687€. Una quantitat econòmica que estarà sufragada per part de la Diputació de Tarragona i per l’Ajuntament de Deltebre, tot i que també s’ha sol·licitat una subvenció al Consell Català de l’Esport que resta pendent de resolució.

En tot cas, cal detallar que aquesta serà una actuació de mínims que permetrà la reobertura del complex esportiu municipal sense la projecció de grans canvis. El projecte de renovació total de les instal·lacions tenia un cost d’1.506.534€. Tot i iniciar les obres amb l’acta notarial corresponent que certifica el mal estat de les instal·lacions, el desenllaç del complex entramat judicial segueix el seu curs.

Els comentaris estan tancats.

X