Deltebre clou DeltaFira i Mescla amb gairebé 10.000 visitants i la venda de més de 6.000 degustacions

20 de maig de 2018

La tercera edició de DeltaFira i de Mescla, la mostra de gastronomia, de paisatge i de turisme de les Terres de l’Ebre ha finalitzat superant les dades de l’anterior edició tant en nombre de visitants, al voltant de 10.000, com de degustacions, que enguany ha superat les 6.000, un miler més que el darrer any.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquestes xifres mostren que “estem parlant d’una fira que no només s’ha consolidat des de la seva recuperació sinó que s’ha convertit en un referent per al territori”. Soler també ha detallat que “el retorn i impuls de la DeltaFira era un dels nostres objectius ja que un municipi com el nostre ha de disposar d’una fira digna que generi orgull entre la ciutadania i permeti projectar la marca de Deltebre a arreu del territori”.

En la present edició de Mescla han participat quatre cuiners guardonats en estrella Michelin: Vicent Guimerà, del restaurant Antic Molí, Fran López, del restaurant Villaretiro, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, i Diego Campos, del restaurant Rincón de Diego. Alhora, de diferents cuiners de referència a nivell local i del territori, així com més de 130 empreses han participat de manera directa amb la fira ja sigui a través dels estands, de xerrades, tallers de cuina o tastos de vins.

Acte institucional dels 41 anys de la segregació
Aquest diumenge Deltebre ha celebrat el 41è aniversari de la segregació de Tortosa. Per a commemorar-ho, l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat un acte que ha comptat, més enllà de la pròpia participació de l’alcalde, amb el discurs del pregoner de la fira, Hugo Arques. Hugo és un jove del municipi que compta amb una llarga trajectòria professional a l’exterior i que, actualment, exerceix d’executiu de l’empresa Siemens a Barcelona.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana s’han realitzat una sèrie d’activitats, dirigides a tots els públics i sectors, que han permès oferir tres dies d’activitat frenètica per celebrar els 41 anys de la segregació de Tortosa.

Els comentaris estan tancats.

X