En marxa la venda d’entrades per al concert de La Pegatina i Pepet i Marieta amb el nou portal Deltebre Entrades

27 de juny de 2018

L’Ajuntament de Deltebre ha estrenat una nova pàgina web dedicada a la venda d’entrades per als esdeveniments que organitzarà la pròpia administració. Aquest és el cas, per exemple, del concert de La Pegatina i de Pepet i Marieta, que es realitzarà el 16 d’agost, i del qual ja se’n poden adquirir les entrades anticipades a través del web entrades.deltebre.cat a un preu de 8€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “mitjançant aquest servei volem facilitar a tots els visitants la compra d’entrades online dels esdeveniments que organitza l’Ajuntament de Deltebre de manera que els turistes puguin organitzar amb previsió les vacances al nostre municipi”. De fet, a banda del concert de La Pegatina i Pepet i Marieta, mica en mica s’aniran incorporant nous esdeveniments singulars a l’oferta del nou portal d’entrades.

L’actuació esmentada, que tindrà lloc en el marc de les Festes Majors, serà el concert estrella de l’estiu a Deltebre tot i que durant la temporada estiuenca s’han programat diferents esdeveniments, ja sigui organitzats o patrocinats pel propi Ajuntament de Deltebre, per oferir un ampli ventall d’activitats per als veïnes i veïnes i per a tota la gent que visita el municipi. Totes aquestes activitats es poden consultar al web de l’Ajuntament de Deltebre.

Els comentaris estan tancats.

X