L’entorn de les instal·lacions esportives de l’Aube es decidirà mitjançant un procés de participació ciutadana

16 de juliol de 2018

Aquesta setmana s’ha iniciat un nou procés de participació ciutadana per tal d’escollir un dels dos projectes finalistes que porten per objectiu reordenar tota la zona de les instal·lacions esportives del camp de l’Aube. El projecte guanyador, serà inclòs en els pressupostos de l’Ajuntament de Deltebre de l’exercici 2019.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “volem que la ciutadania tingui la última paraula a l’hora d’escollir quin projecte s’adequa millor per a dinamitzar socialment l’entorn del camp de l’Aube i amb l’objectiu que es puguin celebrar tot tipus d’esdeveniments vinculats no només amb l’esport, sinó també amb el lleure i la cultura”.

Els dos projectes, sorgits a partir d’un concurs d’idees, es poden visualitzar tan a la pàgina web de l’Ajuntament com també en les butlletes de participació. En el cas del primer projecte, es destaca el canvi de l’entrada principal al camp de futbol amb una nova zona d’accés per a vianants, la proposta d’unes noves graderies a dos vessants, un vial per a vianants i carril bici, noves zones enjardinades, un parc infantil, entre d’altres.

En el cas del segon projecte, es proposa un camí que connecti tot l’àmbit entre l’església i el centre neuràlgic del projecte, així com l’acondicionament de l’entrada al camp i de la cantina, arranjar la graderia, determinar dues zones d’aparcament, espai verds de transició, zones de jocs de lleure i de pícnic amb barbacoes, entre d’altres.

Fins el proper 31 de juliol, tota la ciutadania que superi els 16 anys d’edat i estigui censada al municipi podrà efectuar el seu vot a la plana web de l’Ajuntament de Deltebre o bé dipositant la seva papereta en una urna ubicada a l’Espai d’Atenció Ciutadana del propi ajuntament. També es preveu que l’Ajuntament desplaci el punt de votació física a diferents espais de Jesús i Maria.

Els comentaris estan tancats.

X