L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres d’obertura del Complex Esportiu

24 de juliol de 2018

La darrera setmana es va donar el tret de sortida a l’inici de les obres de reobertura del Complex Esportiu Municipal amb la visita a les instal·lacions de la portaveu i consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi.

Amb l’inici de les obres, comença el compte endarrere per reobrir una de les instal·lacions més demanades per part dels veïns i veïnes del municipi. És per aquest motiu que, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des del govern municipal sempre hem explicat que un dels nostres objectius era el d’obrir novament el Complex Esportiu de manera que la ciutadania pugues gaudir novament de les seves instal·lacions i serveis”. Cal recordar que les instal·lacions es van tancar fa 4 anys, en la darrera legislatura.

Les obres, que ascendeixen a gairebé 672.000€ i que compten amb el suport de la Diputació de Tarragona, està previst que tinguin un període d’execució de 8 mesos per donar compliment a les diferents fases del projecte. Cal recordar que, entre aquestes fases, també es contempla la reobertura de la piscina exterior, la qual fa 16 anys que està tancada.

Tot i iniciar les obres amb l’acta notarial corresponent que certifica el mal estat de les instal·lacions, el desenllaç del complex entramat judicial segueix el seu curs.

Participació ciutadana per escollir el nom del nou Complex Esportiu
Al mateix temps que s’ha donat el tret de sortida a les obres, l’Ajuntament de Deltebre també ha anunciat que el nou nom del Complex Esportiu sorgirà a partir de la participació ciutadana. Per aquest motiu, el conjunt del teixit associatiu i els representants municipals podran proposar diferents noms que, després, la ciutadania podrà escollir a partir del seu vot.

Els comentaris estan tancats.

X