Magret_20

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec, les darreres en completar el cicle de Gastronomia de Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre presenta les noves Jornades Gastronòmiques de l’Ànec que, junt amb les del Musclo, la Tellerina o bé la de l’Arròs, donaran el punt i final al cicle de gastronomia que el consistori ha impulsat durant els darrers anys. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que “amb totes aquestes jornades tenim l’objectiu principal de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre“.

Aquestes jornades, on el producte estrella serà aquesta au amb tanta presència al nostre territori, se celebraran del 9 al 25 de novembre, i compten amb la participació d’un total de 10 restaurants del municipi (Restaurant Nuri, Delta Hotel, Sushi MC, Lo Carrilet XXI, Pizzeria Bar 9, Restaurant Tramontano, Restaurant L’Embarcador XXI, Mas de Prades, Casa Nicanor, La Cuina de Sergi i la Tasca 3 Cantons). Els menús que ofereixen aquests establiments oscil·len entre els 20 i 35 euros, i com a novetat alguns d’ells oferiran la possibilitat d’escollir plats específics d’ànec.

Així doncs, aquestes jornades emmarcades dins el cicle de gastronomia se sumen a les altres accions que l’Ajuntament de Deltebre ha impulsat amb l’objectiu, en primer lloc, de dinamitzar el producte local i de qualitat i, en segon lloc, impulsar l’economia del municipi. En aquest sentit, cal destacar la celebració de la fira gastronòmica Mescla, que enguany ha arribat a la seva tercera edició amb gairebé 10.000 visitants, i la segona edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes de Deltebre.

Descarrega el menú: https://goo.gl/KMZzCv

Darreres notícies