L’Ajuntament de Deltebre arranjarà més de 6.600m2 de voreres el primer trimestre de 2019

19 de desembre de 2018

El govern de l’Ajuntament de Deltebre ha presentat un pla de xoc per adequar les voreres del municipi i eliminar les barreres arquitectòniques. En total, durant el primer trimestre de 2019 s’arranjaran 6.600m2 d’aceres i s’adequaran 400 passos de vianants amb una inversió econòmica que fregarà els 350.000€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la singularitat estructural de Deltebre causa que a dia d’avui molts dels carrers principals no disposin de voreres que facilitin el trànsit de vianants i que garanteixin l’accés i mobilitat de totes les persones”. Per aquest motiu, ha remarcat Soler, “des del govern municipal volem adequar les voreres existents dels carrers principals i seguir treballant per millorar la imatge de poble amb altres actuacions, independents a les que estem realitzant ara, que donarem a conèixer en breu”. 

En tot cas, aquesta actuació no només servirà per arranjar les voreres existents i per a eliminar les barreres arquitectòniques, sinó que també permetrà millorar la senyalització, amb els treballs de pintura dels passos zebra, i es realitzaran 700m2 de nova acera en trams discontinus.

En total, la millora de l’accessibilitat es durà a terme en 14 carrers diferents: carrer Trinquet, carrer Estació, Avinguda Assumpció, Avinguda Germans Carsí, carrer Sant Roc, carrer Bruc, carrer Vicente Blasco Ibáñez, avinguda Robert Graupera, avinguda Goles de l’Ebre, carrer Mestre Fèlix Gràcia, carrer Ramon i Cajal, carrer Mossèn Domènech, i carrer Major. Cal afegir que, en aquests darrers mesos, des de la brigada municipal ja s’han executat els treballs d’adequació del carrer Barracot i de part de l’avinguda de l’Assumpció.

L’actuació es durà a terme, de manera majoritària, amb empreses del municipi. És per aquest motiu que la informació de les diferents obres es remetrà a les empreses locals per tal que totes, amb igualtat d’oportunitats i transparència, puguin optar a la seva execució. Les actuacions mínimes es realitzaran amb l’equip de la brigada municipal.

En una segona fase, en el transcurs de l’any 2019, també s’adequaran el carrer Colón, el carrer Reis Catòlics i el carrer Amposta, de manera que es finalitzarà tot l’eix que vertebra la circulació al municipi.

Els comentaris estan tancats.

X