Lluita per la regressió


El govern de l’Ajuntament de Deltebre està plenament compromès amb la lluita per la regressió. De fet, és el primer govern que actua de manera oficial directa a la platja de la Marquesa per mantenir l’accés al Fangar i per frenar les conseqüències dels temporals. Alhora, es cerquen vies de col·laboració amb el govern de la Generalitat de Catalunya i el govern de l’estat espanyol per  dur a terme el reivindicat, des de fa anys, pla d’acció contra la regressió i la contenció de la línia de costa.

En contra del transvasament del riu Ebre


Des del govern de l’Ajuntament de Deltebre estem plenament en contra del transvasament del riu Ebre i manifestem el nostre suport a què el riu rebi un cabal mínim garantit que permeti la subsistència del Delta de l’Ebre.

A favor de les nostres tradicions

Les nostres tradicions marquen la nostra identitat. És per aquest motiu que sempre hem estat al costat de les tradicions del municipi com són el cas dels bous.

Compromesos amb Catalunya

L’Ajuntament de Deltebre està al costat de la democràcia, de la lliure expressió, dels drets humans i de la llibertat. Per això estem compromesos amb l’anhel majoritari de la ciutadania de Catalunya.

 

X