20171024_165822

L’Ajuntament de Deltebre presenta Volta i Tapa’t, un recorregut de tapes pel municipi

Des de dijous fins a diumenge, entre el 26 d’octubre al 10 de novembre, es celebrarà a Deltebre la primera edició del “Volta i Tapa’t”, una ruta de tapes que neix amb la idea d’impulsar l’oferta gastronòmica del municipi. En aquest sentit, un total de 10 establiments s’han adherit a la proposta, presentant cadascun d’ells una tapa creada amb productes del territori que anirà acompanyada d’una beguda. Totes aquestes tapes han estat apadrinades pel xef del restaurant Les Moles, Jeroni Castell.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la primera edició del Volta i Tapa’t complementa totes les actuacions que s’estan realitzant des de l’Ajuntament de Deltebre per posar en valor la gastronomia local i el producte de qualitat, i al mateix temps desestacionalitzar el turisme”. Així, amb aquesta ruta de les tapes per Deltebre, conjuntament amb les jornades gastronòmiques i Mescla, l’Ajuntament continua en la seva aposta per la promoció de la cuina local.

El Volta i Tapa’t tindrà també un component participatiu que l’actual regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha estat l’encarregat d’explicar en la roda de premsa realitzada al Mercat de Jesús i Maria. D’aquesta manera, cada participant tindrà un passaport que haurà d’anar segellant a mesura que vagi visitant cada establiment. Un cop complimentat i entregat el passaport a algun dels establiments participants, entrarà en un sorteig. Així mateix, els usuaris podran decidir quina ha estat la millor tapa a través d’una enquesta habilitada a la pàgina web de l’ajuntament de Deltebre, fent-la així guanyadora d’aquesta primera edició.

Castro també ha volgut agrair “la participació dels diferents establiments que han decidit formar part d’aquesta primera edició del Volta i Tapa’t atès que sense ells hagués estat impossible la realització d’aquesta ruta de tapes”, així com també la implicació del xef del restaurant Les Moles, Jeroni Castell, que ha estat el padrí d’aquesta primera edició.

Tal com s’ha esmentat anteriorment, són 10 els establiments que participen en aquesta primera edició: Bar 9, Casa Nicanor, Cafè Clàssic, Delta Hotel, Bar La Pedrera, Bar Lo Mirador, Lo Raconet de Fermin, Mas de Prades, Bar Rialto i Sushi MC. Tots ells han rebut dos classes pràctiques per part de Jeroni Castell per a preparar la corresponent tapa. El preu de cada una d’elles, amb una beguda inclosa, és de 3.50€.

Darreres notícies