Recuperació de la DeltaFira i Mescla

La tornada de DeltaFira era una de les grans demandes de la ciutadania. En aquest sentit, no només s’ha recuperat aquesta fira sinó que també se li ha donat un nou impuls i enfocament a partir de la mostra de gastronomia Mescla.

 Més informació i multimèdia

 

Promoció del producte local i la gastronomia

Un dels valors afegits de Deltebre són els productes de qualitat i la rica i variada gastronomia. Per aquest motiu, i entre d’altres actuacions, s’han impulsat les jornades gastronòmiques per poder mostrar, d’aquesta manera, el bo i millor del nostre municipi a tots els veïns i veïnes i a totes les persones que ens visiten. En aquesta mateixa línia també cal destacar la creació de Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre.

 

Aposta pel turisme impulsant Riumar

El nucli de Riumar és un dels pols d’atracció turística més rellevants del municipi. Per aquest motiu estem treballant per a què Riumar disposi de millors serveis i infraestructures: Consell de Riumar, punt d’informació turística, finalització de les obres, redacció del projecte de depuradora, etc.

 

Recuperació de la bandera blava i noves passarel·les

Després de tres anys d’haver perdut aquesta distinció, la bandera blava ha tornat al municipi de Deltebre gràcies a les millores impulsades a la platja de Riumar. Entre aquestes millores, a banda de la neteja, cal destacar les noves passarel·les d’accés a la platja que progressivament i després d’anys de reclamacions, i sense cost per a l’Ajuntament, s’aniran substituint per oferir a la ciutadania el millor accés possible per a gaudir de la platja.

 

Catàleg d’activitats d’estiu

Des de l’equip de govern, programem i planifiquem l’estiu amb diferents activitats d’oci, culturals i lúdiques per tal d’ampliar l’oferta d’esdeveniments dirigits a la ciutadania i enfocant-les al turisme.

 

X