Gestió i transparència

Des de l’inici de la legislatura treballem per posar ordre a l’Ajuntament de Deltebre. En aquest sentit, en aquests darrers dos anys s’ha reduït el deute de l’Ajuntament en més d’1.220.000€ aconseguint que l’Ajuntament presenti la ràdio d’endeutament més baixa dels últims 20 anys
 

Creació de l’Espai d’Atenció Ciutadana

Els veïns i veïnes es mereixen la millor atenció possible. És per aquest motiu que s’ha habilitat l’Espai d’Atenció Ciutadana (EAC) com a primera porta d’accés a l’ampli ventall de serveis de l’Ajuntament de Deltebre.

 

Auditoria de gestió, econòmica i ètica

S’ha efectuat una auditoria d’un mostreig de 42 expedients. D’aquests, 32 han estat no favorables i 6 amb limitació d’informació.

 

Ordenances de policia i bon govern

Després de gairebé 10 anys sense actualitza-se, s’han aprovat unes noves ordenances de policia i bon govern d’acord a les necessitats del municipi. Aquestes ordenances tenen la finalitat de fomentar la bona convivència i la cohesió social entre la ciutadania.

 

Reducció del deute

Els diners de l’Ajuntament de Deltebre són els diners de la ciutadania. Per aquest motiu es gestionen amb rigor. En aquests dos anys s’ha reduït el deute en més d’1.220.000€. Així, es treballa per deixar un consistori menys endeutat i amb més acció de govern. De moment, l’Ajuntament de Deltebre presenta la ràdio d’endeutament més baixa dels últims 20 anys

 

Transparència, comunicació i participació

  1. Els plenaris es realitzen a la nit i mitjançant el sistema streaming
  2. Posada en funcionament del sistema de notificacions WhatsApp
  3. Desplegament de l’Ajuntament de Deltebre a les xarxes socials
  4. Nou format del butlletí Desaigüe
  5. Nova pàgina web
  6. Creació del portal Deltebre Participa!
  7. Creació del portal de Transparència!

 

X