Treballem diàriament per esdevenir el govern de la cultura dels fets. Per aquest motiu, caminem constantment en la línia d’enlairar Deltebre des de totes les seves vessants, inclosa la social. En aquest sentit, entre les actuacions més destacades podem citar la construcció de la nova Biblioteca Delta de l’Ebre, l’Escola de Música “Espiga d’Or”, així com també la posada en funcionament del Carnaval i la modificació en l’atorgament de les subvencions a les entitats:

 

Biblioteca Delta de l’Ebre


Amb aquest equipament de primer nivell ratifiquem Deltebre com a capital i cor del Delta de l’Ebre. La nova Biblioteca Delta de l’Ebre ofereix un fons documental de 36.000 arxius, espais de consulta i aules de formació i de conferències per a donar servei i cobertura a les necessitats de la ciutadania i de les entitats del municipi. De fet, fins abans de la inauguració d’aquest espai, el nostre municipi no disposava d’equipaments per a poder realitzar cursos de formació.

 

Escola Municipal de Música “l’Espiga d’Or”


Després d’anys d’intents de municipalització, finalment el darrer any 2017 es va posar en marxa l’escola de música municipal donant resposta a una de les demandes més rellevants del sector cultural de Deltebre. D’aquesta manera, totes les persones que reben estudis musicals, ja disposen d’unes instal·lacions adequades per al seu estudi. L’equipament està ubicat al costat de l’escola bressol aprofitant, d’aquesta manera, els espais municipals.

 

Impuls del Carnaval


Més de 1.200 persones i 28 comparses. Aquestes són les dades de la darrera edició del Carnaval de Deltebre. Una cita de referència que s’ha impulsat des de l’equip de govern municipal que permet donar valor afegit al municipi. Any rere any es consolida com una cita que omple de llum i de color els carrers i equipaments de Deltebre amb la col·laboració de moltes persones i el teixit associatiu.

 

Aposta per l’esport i la salut


Des de l’equip de govern s’han impulsat totes aquelles activitats, en el transcurs de l’any, que caminen en la línia de fomentar l’esport i la salut. Entre aquestes, per exemple, podem citar l’aposta pel Triatló Deltebre, els campus esportius, els cursets de natació, les activitats esportives a la platja i el suport, evident, a totes les entitats i associacions esportives que organitzen activitats o representen el municipi.

 

Transparència en les subvencions a les entitats


Amb l’actual equip de govern s’han reforçat econòmicament les dotacions dirigides a les entitats i associacions del municipi. En aquest sentit, s’han establert nous criteris de concessió més objectius i que fomenten l’autogestió. L’anàlisi de les propostes presentades per les associacions i entitats s’ha realitzat mitjançant una taula conformada per electes i tècnics, transversals a les diferents àrees de l’Ajuntament de Deltebre, per tal que les sol·licituds es resolguessin amb la màxima objectivitat i transparència. Alhora, també s’han creat unes noves ajudes per a les entitats i associacions que representen el municipi a l’exterior.

 

L’Espai Puntual


Aquesta sala s’emmarca amb l’aprofitament dels equipament municipals que s’està duent a terme per part del govern. Així, amb l’Espai Puntual, les entitats i associacions del municipi disposen d’un nou punt de trobada, plenament equipat amb megafonia i projector, amb el qual podran realitzar xerrades, conferències, cursos de formació, així com totes aquelles activitats que necessitin d’una sala amb capacitat per a 100 persones.